Uniformen Chiro Eureka

NIEUWS CHIRO EUREKA !!!

Indien er mensen zijn die nog een (nieuw) uniform wensen, kunnen deze nog tot midden december bestellen bij Sigrid (zie gegevens onderaan).

Er zijn nog een aantal bestellingen die nog moeten worden afgehaald. Voor de mensen die reeds iets besteld hebben kan je dit afhalen op onderstaand adres. Gelieve het gepaste bedrag mee te brengen.

Omdat de crisis voor iedereen in de portemonnee te voelen is, willen de Chirojongens een tweedehands-uniform-circuit opzetten. Indien je oude uniform nog in goede staat is en je je uniform een tweede leven wil bezorgen, kan je dit afleveren bij ons. Misschien doe je er iemand anders een groot plezier mee. Gelieve je kledingstuk in een plastiek zak te bezorgen met de vermelding van je naam en gsm-nummer en/of email-adres. Indien we van jou iets verkocht hebben, krijg je voor je T-shirt nog 5 euro en voor je chirobroek of chiropull nog 10 euro.

Groetjes,

Chiro Eureka en Sigrid Lefever

Frans Walravensstraat 55 te Lot

Gsm: 0479 205 606

Email: sigrid.lefever@telenet.be

Reageer