Streekbierenbar & BBQ

Beste ouders, leden en Chiro sympathisanten,
 
Op zaterdag 26 september organiseert Chiro Lot een barbecue in combinatie met een streekbierenbar! Deze gaat door op het grasveld, achter de Chirolokalen (Kloosterstraat 31 1651 Lot). Omwille van het coronavirus zullen we verschillende maatregelen nemen, maar we doen er alles aan om er een veilige en vooral toffe dag van te maken. Zo zullen we werken met 3 verschillende tijdsloten waarin u kan komen (meer info, zie formulier) en vragen u om bij elke verplaatsing op ons terrein uw mondmasker te dragen. Ook ontvangen wij maximaal groepen van 10 personen. Inschrijven is mogelijk via onderstaand formulier. Gelieve dit voor maandag 21 september (indien u naar de barbecue komt) of vrijdag 25 september (indien u enkel naar de streekbierenbar komt) te doen.
Let wel op: indien het regent, moeten we spijtig genoeg het evenement aflassen. We houden jullie zeker op de hoogte.
Hopelijk tot dan! Wij kijken er alvast naar uit,
Leiding Chiro Lot

Reageer