Belangrijk

BELANGRIJK
Beste ouders
Na veel opzoekwerk over de juiste regels ivm jeugdwerk hebben wij besloten om strikt de regels van de Veiligheidsraad te volgen. Dat wil zeggen dat de oudste groepen (tito’s tot aspi’s) niet meer in de lokalen mogen zitten. Wij hebben hierop enkele alternatieven gevonden die elke groep voor zich zal nemen. Bijvoorbeeld: activiteiten op verplaatsing met onderdak, activiteit op zaterdagavond indien het dan beter weer is enzovoort. Elke groep zal iedere week hiervan op de hoogte gebracht worden. Voor morgen moeten ze sowieso een regenjas en warme kleren voorzien! Wij zullen vanaf nu ook altijd onze mondmasker aanhouden zowel leiding als kinderen +12 jaar!
Voor de jongste groepen (speelcub tot rakwi) veranderd er niks.
Hopelijk is dit een beetje duidelijk. Wij doen er alles aan om de kinderen een chirozondag te bezorgen!
Alvast bedankt voor jullie begrip.
De leidingsploeg

Reageer