Special Halloween Edition

Beste leden en ouders

Op zondag 1 november 2020 zullen wij GEEN chiro geven, maar wij voorzien hierop een alternatief. Zaterdag 31 oktober tussen 16u en 20u doen wij een “Special Halloween Edition” De kinderen worden verkleed verwacht om 16u aan de chirolokalen. De jongste groepen zullen Halloween knutselwerkjes maken om daarna rondgaan voor lekkere versnaperingen. De oudste groepen zullen een programma voorzien in thema. De leiding zal lekkere pompoensoep voorzien, gemaakt door onze allerliefste kookouders! Natuurlijk zullen de coronamaatregelen gevolgd worden en zal elke groep in zijn lokaal eten. Wij vragen een vergoeding van 3 euro voor het eten en drinken (cola/fanta inbegrepen).

Om 20 u mogen de kindjes opgehaald worden. De ouders krijgen dan de mogelijkheid om 1 liter soep voor 5 euro te kopen om onze chirokas te sponseren aangezien onze streekbierenbar werd geannuleerd.

Wij kijken er alvast naar uit!

Griezelige groetjes van de leiding.

Reageer